Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Randstad bulls aan het roer

Randstad bulls aan het roer

Op de korte termijn speelvelden overheerst een positieve ondertoon. Dat is veelal zichtbaar door een proces van hogere toppen en hogere bodems op de dagkaart. Hier schuilen dus koopkansen voor korte termijn trendvolgende beleggers.

Zo laat de dagchart van Randstad zien dat de bulls aan het roer staan. Ik zal de grafiek voor u duiden, zodat u kunt beslissen al dan niet mee te doen met de bullenparade.

Positieve trend

Er zijn zowel subjectieve als objectieve waarnemingen aan te dragen waaruit blijkt dat er sprake is van een stijgende trendfase. Zo zie ik een serie hogere toppen en hogere bodems in een stijgend trendkanaalm met momenteel steun op €42,00 en weerstand op €50,00, zoals de trendkanaallijnen dit indiceren.

De candles staan boven een fier opkrullende SMA-lijn, de swingteller staat op +4 en de RSI noteert ruim boven de 50-lijn.

Kortom, de up-status op het Dashboard is valide. Hier zijn de groene steunstreep op €40,45 en de rode streep op €46+ de kantelpunten in het veld.

Bovendien staat de NBTrade Indicator in een plusstand. Alles wijst dus in de richting van de bulls.

Scenario

Op basis van alle technische bevindingen kan worden gesteld dat de trend positief is en dat de vooruitzichten gunstig zijn.

Zolang de koers boven €42 tot €40+ blijft bewegen, is een vervolg van de uptrend richting €46+ en €50,00 daarna het meest waarschijnlijke scenario.

De upswing is al aardig op weg, dus tussentijds een zwarte candle als corrigerende berentik is goed mogelijk. Maar dat verstoort het scenario niet direct.

Coaching

Voor actieve beleggers ziet de grafiek er gunstig uit. Zij mogen eerder ingenomen koopposities aanhouden en zelfs uitbreiden bij milde tikken tot uiterlijk €42,00. Mocht er worden getopt bij 46+ dan is dat een mooi moment om wat winsten te verzilveren.

Onder €40+ vervagen de positieve vooruitzichten aanzienlijk, dat moge duidelijk zijn.

Turbo's

BNP Paribas Randstad Turbo Long

BNP Paribas Randstad Turbo Short


Nico Bakker is directeur en eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A.. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare