Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wat doet de AEX in oktober?

Wat doet de AEX in oktober?

Aankomende maand verwelkomen we alweer het laatste kwartaal van het jaar. Wat mogen we in oktober gaan verwachten? Het is weer tijd om te gaan voorspellen in onze maandelijkse sentimentspeiling: de IEX Bull/Bear Enquête.

Staat de komende maand in het teken van stijgende beurzen of denkt u dat het tegen zal vallen? En als u optimistisch bent, hoeveel denkt u dat de beurs kan stijgen?

U mag het gaan zeggen in de IEX Bull/Bear Enquête.

Extra vraag

Ook deze maand met extra vraag, ditmaal over Brexit: Gaat het Verenigd Koninkrijk op 31 oktober de EU verlaten?

Stem nu in de IEX Bull/Bear Enquête


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

 1. 15:00 Experts blijven somber over augustus
 2. 03 aug ABN favoriet voor augustus, Shell en ING bij floppers 12
 3. 31 jul Wat doet de AEX in augustus? Stem! 3

Gerelateerd

sentiment

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

AEX

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
10 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Knight V 27 september 2019 11:23

  2019 is verloren jaar en we weten wie de veroorzaker is.

  Een jaar lang, diplomacy, onderhandelingen vonden niet plaats om grootste economische dictator van deze eeuw tegen te houden.

  Het getuigt maar weer, dat regeringsleiders gekozen door het volk, niet de kennis en kundigheid hebben om 1 land te dwingen om aan de onderhandelingstafel te komen gaan zitten.

  1 land kan de wereld economie om zeep helpen.
  1 land kan de wereld afspraken op gebied van klimaat, handelsakkoord, nuclaire afspraken om zeep helpen.
  1 land kan rest van de wereld in een wurg greep houden, zonder dat men er iets aan kan doen.

  21e eeuw en regerings leiders kunnen niet meer samenwerken en laten het systeem in duigen vallen.

  Er wordt niet eens geevalueerd over datgene wat er gaande is, maar aandacht gaat naar "national security" en dan is alles toegestaan.

  Niet of het terecht is of bewezen.
  Aantijgingen zijn voldoende en je kunt een ander land de oorlog (economisch) verklaren.

  Niemand die er iets aan kan doen.
  Als Amerika Nederland beticht van drugs land en we worden geboycot door Amerika en andere landen worden verplicht om geen zaken te doen met NL vanwege USA sancties, dan pas gaan wij huilen.

  Amerika is een gevaar voor de wereld, maar ze zijn slim genoeg om een ander de schuld te geven.

  Nee,... de wereld zou beter verlost zijn van Trump en dat er een echte leader aan het hoofd staat die wil samenwerken en noodzakelijk vindt dat er welvaart, zorg, beter klimaat komt voor de inwoners.

  2019 is ramp jaar en ook komende 4 jaar met Trump.

  Leve de economische vooruitzichten waar landen gechanteerd worden door 1 land.


 2. forum rang 4 Bonost 27 september 2019 17:53
  En toch heeft Knight V met wat hij zegt gelijk. Of je het als een rampjaar kunt bestempelen dat is de vraag. Maar het had zoveel beter kunnen zijn.
  Maar wat Knight V zegt dat 1 land de wereld in een wurggreep kan houden is een waarheid als een koe. De andere landen moeten gewoon de durf hebben, om net als China daartegen in opstand te komen.
  Misschien ligt het wel daar aan dat wij t.o.v. Amerika gewoon te Soft zijn geworden. Dat is iets wat je de Europese Unie kwalijk kunt nemen. Die hadden net als China hier tegen in moeten gaan en Trump niet de gelegenheid moeten geven andere landen te chanteren.
 3. AEX900 28 september 2019 14:18
  Knigt V: Trumps is de enige die de Chinese opmars aan de kaak stelt.
  In Brussel kruipen ze voor elke Diktator, Erdogan, Xi, Putin enz.
  Ze kletsen liever.
  China en India houden hun eigen regels tav patenten, eigendom e.d. terwijl ze in Europa alles opkopen voor een habbekrats wat wij daar nergens kunnen (maximaal een minderheids deelneming). China en India streven naar volledige monopolies op kern gebieden IT, Pharma enz.
  Meestal na die Industrie met Dumping (Zonnecellen o.a.) kapot hebben geconcurreerd. Action en Internet winkels met leuke chineese troep die niet eens aan de EU eisen voldoet.
 4. forum rang 6 Call me Put 28 september 2019 16:14
  @aex900, inderdaad bijna alles wat in China gemaakt wordt is troep.
  ,,Ze nemen langzaam maar zeker de wereldhandel over Trump is echt een held omdat hij de enige is die ballen heeft. heerlijk om te zien hoe hij al die dictators en communisten inpakt.
  Voor de Trump haters onder ons, die met de publieke opinie, npo,nu.nl.ad.nl etc. mee lallen heb ik een verassing! ... Maak je borst maar nat, want Trump zit de komende 5 jaar nog in het Witte Huis
  want hij wordt gewoon herkozen!! ;P
10 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: sentiment

Gerelateerde instrumenten

 1. AEX 557,94 16:04
  +0,21
  +0,04%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare