Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omdat het kan: ASML boven €300

(AJK) Ja ASML dus, wie anders? Nou, JustEatTakeaway. Nu ABN Amro, Unibail en Fugro nog om een paar dwarsstraataandelen te noemen en de coronacrisis is over, toch? Grapje. Intussen hoor ik dat ASML vorige week al even boven €300 stond. Sorry. Wel een nieuwe ATH nu. 

Het is niet alleen een koersrecord voor ASML, maar ook een waarderingsrecord. Dat u het weet. Niettemin, prachtig zoals de lijntjes hand-in-hand gaan. Dit. Is. Nou. Beleggen. Zelf vind ik de dividendgroei het mooist. Dat gaat zo hard, dat iedereen die ASML voor minder dan €30 kocht nu al 10% dividendrendement of meer maakt.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

 1. 15:00 Hold my beer: Steve Ballmer over TikTok
 2. 13:00 Uniek: analisten stellen verwachtingen naar bóven bij
 3. 12:30 UBS haalt auto's uit elkaar. Om chips te tellen

Gerelateerd

ASML Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

JUST EAT TAKEAWAY

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. ASML Holding 310,100 17:39
  +10,400
  +3,47%
 2. JUST EAT TAKEAWAY 95,120 17:35
  +3,360
  +3,66%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare