Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Doe je nog mee aan de rally, Fugro?

(AJK) Intussen is de meeste winst er toch alweer uitgelopen, maar Fugro voert vandaag nog altijd de AMX aan. Dat mag ook wel een keer, want als er één Nederlands hoofdfonds is dat enthousiast aan de daling in maart deelnam, maar nu pontificaal past voor de rally, is het helaas Fugro wel. 

De verklaring? De Coronacrisis en -krach waren er net even te veel aan voor de al jarenlang getergde bodemonderzoeker, waarbij ook nog eens alles, maar dan ook alles tegenzat. Zie corona. Waar het bij de meeste bedrijven de vraag is wanneer ze weer normaal gaan draaien, gaat het bij Fugro om het naakte bestaan zelf.

Dus berusrally of niet, bij Fugro is het wachten op nieuws of geruchten over al dan geen emissie, die converteerbare leningen en wat het bedrijf verder doet of laat voor een betere balans. Zelfs de shorters houden redelijk hun kruit droog, hoewel - en dat is lastig bij Fugro - u niet weet hoeveel longs er tegenover de shorts staan.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 14 aug Apple is wel/geen bubbel
  2. 14 aug Herna de hipste!
  3. 14 aug Machtergreifung BAM Deutschland

Gerelateerd

Fugro

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

  1. Fugro 3,690 14 aug
    -0,110
    -2,89%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare