Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Adyen vliegt. Weer. Wirecard ook. Vandaag dan

(AJK) Een betere Nederland-Duitsland dan dit komt u niet snel weer tegen - dit is tien keer de keeper tussen de benen door - en vandaar dat ik het moment maar even voor het nageslacht vast leg. En nu zonder dollen: risico en reward op de beurs in één grafiek. Dit is bruut.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

 1. 12 aug Inflatie is terug in VS: 1,6% YoY
 2. 12 aug Just Eat (it) Takeaway
 3. 12 aug Goud zwemt. Letterlijk 1

Gerelateerd

ADYEN NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Wirecard

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
| Omlaag ↓
 1. weetjijhet? 30 juni 2020 17:44
  ja ik kon ook niet bijkopen om schade te verzachten. die ik hierdoor ben opgelopen. ING blokkert sinds vrijdag aan koop. Dus ik kon niet kopen 1,15 en verkopen vandaag 9 euro. vreemd heel gek dit. Mag wel gigantisch zakken en verliezen vorige week maar niet voor 1 euro of desnoods 2 bijkopen.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. ADYEN NV 1.418,000 12 aug
  +12,000
  +0,85%
 2. Wirecard 1,591 12 aug
  -0,038
  -2,33%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare