Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Liveblog 02 juli 2020

Unilever: wiens probleem is het nou?
 1. BAM negatieve uitschieter op groen Damrak

  AFN
  17:54

  AMSTERDAM (AFN) - Bouwbedrijf BAM was donderdag de grote verliezer op de aandelenbeurs in Amsterdam, nadat de onderneming een winstalarm gaf en aankondigde internationale activiteiten te beëindigen. Over het algeheel was de stemming juist opperbest, na een beter dan verwacht banenrapport uit de Verenigde Staten. Dat zorgde ook elders in Europa voor groene koersenborden.

  De AEX-index op Beursplein 5 sloot 1,4 procent hoger op 570,75 punten. De MidKap won 1,2 procent tot 765,58 punten. De beurzen in Frankfurt, Parijs en Londen dikten tot 2,8 procent aan.

  In de VS kwamen er vorige maand 4,8 miljoen banen bij, exclusief de landbouw. Dat is meer dan economen in doorsnee hadden verwacht, wat tot optimisme stemt over het economisch herstel. Daar staat tegenover dat het aantal wekelijkse aanvragen voor een werkloosheidsuitkering hoger was dan waarop werd gerekend.

  BAM

  BAM verloor ruim 13 procent en was veruit de grootste daler bij de middelgrote fondsen. Het bouwbedrijf verwacht in de eerste jaarhelft een verlies voor belastingen te lijden van 130 miljoen tot 150 miljoen euro als gevolg van de problemen door de coronacrisis en de aanhoudende malaise bij het onderdeel BAM International. Het bedrijf liet weten zijn activiteiten buiten Europa af te bouwen.

  Sterkste stijger in de MidKap was kabel- en telecombedrijf Altice Europe met een plus van 5,4 procent. In de AEX stond staalconcern ArcelorMittal bovenaan met een winst van 5,5 procent. Chiptoeleverancier ASMI stond onderaan met een verlies van 1,1 procent.

  TomTom

  TomTom won bijna 4 procent bij de kleinere bedrijven. De navigatiespecialist gaat verkeersinformatie leveren aan het Amerikaanse autoconcern Ford. Op de lokale markt klom Fastned 1,7 procent. De uitbater van snellaadstations neemt het snellaadnetwerk van MisterGreen over voor bijna 2 miljoen euro.

  In Londen steeg AB Foods 4,2 procent na een positief handelsbericht. De eigenaar van kledingketen Primark sprak van "geruststellende en bemoedigende" verkopen in de afgelopen weken na de heropening van veel van zijn winkels.

  De euro was 1,1241 dollar waard, tegen 1,1256 dollar een dag eerder. De prijs van een vat Amerikaanse olie klom 0,8 procent tot 40,14 dollar. Brentolie kostte 1,3 procent meer op 42,55 dollar.

 2. 'Eerlijke' vermogensrendementsheffing in de maak?

  Arend Jan Kamp
  17:45

  (AJK) Het percentage is nog afwachten - de oude 1,2% per jaar was uiteindelijk iets van 30% van uw vermogen na veertig jaar beleggen - maar dit klinkt goed. Hoe frusterend: tax betalen over een rendement...  die u niet maakte. Er komt tenminste een eerlijke belasting. Nu nog eerlijk risico delen, maar of we dat ooit meemaken...?

 3. Beursfeest? Ja, maar de rentes...

  Arend Jan Kamp
  16:55

  (AJK) Er zijn toch scheve gezichten op het beursfeestje vandaag, want dat is het wel. De rentemarkt mokt, en die weet het meestal beter dan de aandelenbeurzen.

 4. AEX veert op na Amerikaans banenrapport

  AFN
  16:21

  AMSTERDAM (AFN) - De winsten op de aandelenbeurs in Amsterdam zijn donderdag in de middaghandel opgelopen, nadat het banenrapport uit de Verenigde Staten tot dikke plussen op Wall Street had geleid. Ook bemoedigende testresultaten met een coronavaccin zorgden voor optimisme. Bouwer BAM bleef op groot verlies staan na een winstalarm.

  De AEX-index op Beursplein 5 noteerde omstreeks 15.50 uur 1,3 procent hoger op 570,16 punten. De MidKap won 1,8 procent tot 769,95 punten. De beurzen in Frankfurt, Parijs en Londen dikten tot 2,9 procent aan.

  In de VS kwamen er vorige maand 4,8 miljoen banen bij, exclusief de landbouw. Dat is meer dan economen in doorsnee hadden verwacht, wat tot optimisme stemt over het economisch herstel van de klap die de coronapandemie heeft uitgedeeld. Daar staat tegenover dat het aantal wekelijkse aanvragen voor een werkloosheidsuitkering hoger was dan waarop werd gerekend.

  BAM

  BAM verloor bijna 12 procent en was veruit de grootste daler bij de middelgrote fondsen. Het bouwbedrijf verwacht in de eerste jaarhelft een verlies voor belastingen te lijden van 130 miljoen tot 150 miljoen euro als gevolg van de problemen door de coronacrisis en de aanhoudende malaise bij het onderdeel BAM International. Het bedrijf liet weten zijn activiteiten buiten Europa af te bouwen.

  Sterkste stijger in de MidKap was kabel- en telecombedrijf Altice Europe met een plus van bijna 7 procent. In de AEX stond staalconcern ArcelorMittal bovenaan met een winst van 6,9 procent. Chiptoeleverancier ASMI stond onderaan met een verlies van 1,9 procent.

  TomTom

  TomTom won 4 procent bij de kleinere bedrijven. De navigatiespecialist gaat verkeersinformatie leveren aan het Amerikaanse autoconcern Ford. De twee ondernemingen hebben een meerjarig contract getekend. Op de lokale markt klom Fastned 1,7 procent. De uitbater van snellaadstations neemt het snellaadnetwerk van MisterGreen over voor bijna 2 miljoen euro.

  In Londen steeg AB Foods bijna 5,8 procent na een positief handelsbericht. De eigenaar van kledingketen Primark sprak van "geruststellende en bemoedigende" verkopen in de afgelopen weken na de heropening van veel van zijn winkels.

  De euro was 1,1273 dollar waard, tegen 1,1256 dollar een dag eerder. De prijs van een vat Amerikaanse olie klom 1,66 procent tot 40,48 dollar. Brentolie kostte 1,9 procent meer op 42,80 dollar.

 5. Omdat het moet. Nóg een keer Tesla

  Arend Jan Kamp
  16:00

  (AJK) Als de echt uitzinnige koersdoelen gaan verschijnen - zowel bullish of bearish - is het tijd om op te letten. Dat is echt zo, maar ja: wat is bij Tesla nog uitzinnig? Ongetwijfeld hebben ze ijzersterk rekenwerk, want iedereen kijkt mee, maar hoe voelen die analisten met een sell en u weet wel koersdoelen zich nu? 

  Dit is denk ik inherent aan Tesla: het aandeel drijft niet op cijfers, fundamentals, macro's, economie, deals of wat dan ook. Het is story telling, blind en heilig geloof, fantasie, FOMO, sentiment, Robinhooligans en noem alles maar op. Ja, er zijn mooie Q2-cijfers vandaag, zeker, maar nog een keer +10% na al zo'n rit...? 

  Ja dus. Want het staat er. En dus is het zo en dat is het enige dat telt. Of in ieder geval waar u in uw portemonnee op wordt afgerekend. 

 6. Geniet nog maar even van de volatiliteit?

  Arend Jan Kamp
  15:25

  (AJK) Langzaam maar zeker.... Dit is een daggrafiek, gefliterd voor de ergste intradag uitschieters. Kets, zei onze AEX VIX-index namelijk op 9 maart: kijk mij eens eeuwige sneeuw happen op eenzame top 174,43? Hier is de industrie ook rijk mee geworden. Ik wil de bonussen H1 2020 bij vooral Optiver en IMC niet weten. 

 7. 'Wall Street opent flink hoger na sterk banenrapport'

  AFN
  15:05

  NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York openen donderdag naar verwachting met flinke winst. Beleggers zijn opgelucht dat de banengroei in de Verenigde Staten in juni weer sterk herstelde van de klappen door het coronavirus eerder dit jaar. Daarnaast bleef het sentiment positief vanwege bemoedigende testresultaten met een coronavaccin.

  De Amerikaanse economie zag er vorige maand 4,8 miljoen banen bijkomen, exclusief de landbouw. Dat was meer dan verwacht, want economen rekenden op ruim 3 miljoen. Verder werd de banengroei in mei opwaarts herzien. De werkloosheid daalde in juni naar 11,1 procent. Wel meldden zich vorige week iets meer Amerikanen voor een werkloosheidsuitkering dan verwacht door kenners.

  Ondertussen blijven de Verenigde Staten koploper wat betreft mondiale coronagevallen. Op woensdag kwamen er zo'n 52.000 besmettingen bij, een nieuw record. In de afgelopen twee weken steeg het aantal coronagevallen in 35 Amerikaanse staten.

  Tesla

  Verder kregen Amerikaanse midden- en kleinbedrijven een opsteker. Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden ging akkoord met een plan van de Senaat voor een steunpakket van 660 miljard dollar.

  Tesla lijkt opnieuw een goede dag te krijgen. De leveringen van nieuwe Tesla-auto's gaat beter dan verwacht. In het tweede kwartaal van dit jaar werden er 90.650 auto's geleverd aan klanten. Dat is een toename van 5 procent. Woensdag werd nog duidelijk dat Tesla inmiddels het meest waardevolle automerk ter wereld is geworden.

  Facebook

  Ook Facebook staat weer in de belangstelling. Topman Mark Zuckerberg denkt dat adverteerders, die van het platform wegliepen vanwege het niet verwijderen van gewelddadige berichten in het licht van antiracisme-demonstraties, snel terugkomen. Ook zouden de gemiste inkomsten niet zo groot zijn.

  Ook was er nieuws over cosmeticabedrijf Coty. Het bedrijf krijgt vanaf september Sue Nabi als topvrouw. Nabi stond daarvoor aan het roer van huidverzorgingsmerk Orveda, dat ze zelf oprichtte.

  Boeing

  Vliegtuigbouwer Boeing krijgt mogelijk met positieve uitslagen te maken nadat de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten een aantal testvluchten met de gewraakte 737 MAX-toestellen afrondden. Daarmee komt het moment dat die vliegtuigen weer ingezet mogen worden dichterbij. Olie- en gasconcern ExxonMobil maakte bekend miljarden dollars af te schrijven op de waarde van bezittingen vanwege de coronacrisis.

  Woensdag sloot de Dow-Jonesindex de sessie 0,3 procent lager op 25.734,97 punten. De brede S&P 500 steeg 0,5 procent tot 3115,86 punten en techbeurs Nasdaq won 1 procent tot 10.154,63 punten.

 8. Dik meevallende banencijfers VS

  Arend Jan Kamp
  14:30

  (AJK) Op loongroei na vallen álle cijfers weer mee. De koersen plussen wat, maar verrassen doen verassingen niet meer. 

  Wat valt er verder nog over te zeggen? De cijfer spreken voor zich en de koersen laten het zich geen twee keer zeggen. De plaatjes dan maar, zeg maar of we ooit nog een keer zoiets meemaken.

 9. "Hé Elon, waarom koop je niet gewoon VW?"

  Arend Jan Kamp
  13:30

  (AJK) Tesla is de grootste, u weet het. Hieronder, ik kijk nog even naar mijn eigen lijstje marktwaardes van gisteren. Zou Elon Musk misschien ook... En ja, beter momentum dan nu kan er amper zijn. Koers op een all time high, er heerst een niets-is-te-gek-sentiment rond het aandeel en de sector ligt op apegapen.

  Kortom, zou Elon misschien over een bod nadenken op een van de drie grote Duitsers, want dat zijn de eerste waar ik aan denk. Want Tesla = technologie en BMW, Daimler en Volkswagen = engineering. Geen idee of Berlijn staat te juichen, maar met een bod in aandelen, of een emissie, kan Tesla zelfs zo op VW bieden?

  Tesla-VW is dan één keer de grootste en de beste, dat hoef ik verder niet uit leggen. De rest kan dan wel inpakken. Vraag is alleen of Tesla zit te wachten op al die modellen, uitstervende benzine- en dieselmotoren, losse juridische eindjes, pensioenproblemen en andere corporate dingetjes van het oude VW.

  Zegt u het maar, want u hebt meer verstand van auto's dan ik. Elon heeft absoluut momentum om iets groot te doen en hij houdt van groots denken. Hij is ook niet vies van een risicootje. En u weet het: het kan snel gaan bij het aandeel Tesla, of het nou een verdubbeling of halvering is.

  Nog geen uur verder, daar is al weer nieuws en hoe:

 10. Nederlandse aandelen, mooie Nederlandse aandelen

  Arend Jan Kamp
  13:15

  (AJK) Voor u verder leest, eerst raden. Welke land presteerde in de afgelopen vijftig jaar het beste op het WK aandelen, ofwel de herbelegde (ontwikkelde) MSCI landenindices?

  • Nederland
  • VS
  • Duitsland
  • VK
  • Frankrijk
  • België

  Ik kom hier via een zijweggetje op: vandaag worden wij door de benen gespeeld, want de AEX blijft vandaag fors achter op de andere euro-indices. Kijkt u hiervan op? Schaam u niet, want velen denken dat Nederlandse aandelen en AEX zelfs structureel achterblijven. Klopt dat, of is het een mythe?

  U mag onze driekleur hijsen, het oranje vaandel in top hangen en het Wilhelmus inzetten. Dit is de langste en eerlijkste vergelijking die ik heb: MSCI landenindices anno 1970, die allemaal op dezelfde manier worden samengesteld en formeel allemaal in dollars zijn. Kaal één op één vergelijken mag dus.

  Daar springen wij goed uit. Nota bene, die Nederland index is nog zonder Royal Dutch Shell, want MSCI vindt dat een Brits fonds. Dat wordt ook het lot van Unilever? Gerekend vanaf 1 januari 1970 deed die MSCI Netherlands Index bruto 10,6% per jaar. Dat is extreem veel, het langjarig gemiddelde is:

  • 8% bruto vanaf 1900 (Robeco)
  • 7% bruto vanaf 1800 (Amerikaanse aandelen, Jeremey Siegel)
  • 7% bruto vanaf 1602 (wetenschappelijke backtests)


  Om het nog leuker te maken, we hebben zelfs de Fransen ingehaald. Ja, de Fransen. Grappig hè, want iedereen denkt altijd dat Duitse aandelen het het beste deden. Vergeet het, Trümmeraktien! Maar goed, het is vooral maar net welk time frame u neemt.

 11. Hoop op coronavaccin stuwt beurzen

  AFN
  11:52

  AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen wonnen donderdag terrein. Bemoedigende testresultaten van een mogelijk coronavaccin door het Amerikaanse Pfizer en het Duitse BioNTech zorgden voor optimisme bij beleggers. Daarnaast werd uitgekeken naar het belangrijke Amerikaanse banenrapport, dat vanwege de viering van Onafhankelijkheidsdag in de Verenigde Staten later op de dag al wordt vrijgegeven in plaats van op vrijdag. Op het Damrak werd BAM afgestraft na een winstalarm van de bouwer.

  De AEX-index op Beursplein 5 noteerde rond het middaguur 0,6 procent hoger op 565,86 punten. De MidKap steeg 0,9 procent tot 763,10 punten. De beursgraadmeters in Frankfurt, Parijs en Londen kregen er tot 1,8 procent bij.

  BAM raakte 13 procent kwijt en was veruit de grootste daler bij de middelgrote bedrijven. Het bouwbedrijf verwacht in de eerste jaarhelft een verlies voor belastingen te lijden van 130 miljoen tot 150 miljoen euro als gevolg van de problemen door de coronacrisis en de aanhoudende malaise bij het onderdeel BAM International. Het bedrijf liet weten zijn activiteiten buiten Europa af te bouwen.

  Basic-Fit sterke stijger in MidKap

  Sterkste stijger in de MidKap was fitnessketen Basic-Fit met een plus van 3,5 procent. In de AEX gingen staalconcern ArcelorMittal en ABN AMRO aan kop met winsten van ruim 5 procent. Chipbedrijf ASMI stond onderaan met een verlies van meer dan 2 procent.

  TomTom won 2 procent bij de kleinere bedrijven. De navigatiespecialist gaat verkeersinformatie leveren aan het Amerikaanse autoconcern Ford. De twee ondernemingen hebben een meerjarig contract getekend. Laadpalenmaker Alfen zakte 1,5 procent na een adviesverlaging door ABN AMRO. Op de lokale markt klom Fastned 3,3 procent. De uitbater van snellaadstations neemt het snellaadnetwerk van MisterGreen over voor bijna 2 miljoen euro.

  Eigenaar Primark stijgt

  In Londen dikte AB Foods ruim 5 procent aan dankzij een positief handelsbericht. De eigenaar van kledingketen Primark sprak van "geruststellende en bemoedigende" verkopen in de afgelopen weken na de heropening van veel van zijn winkels. Wirecard kelderde 26 procent in Frankfurt. De Duitse politie heeft een inval gedaan bij het hoofdkantoor van de door een boekhoudschandaal geplaagde betalingsverwerker.

  De euro was 1,1293 dollar waard, tegen 1,1256 dollar een dag eerder. Een vat Amerikaanse olie werd 0,6 procent duurder op 40,05 dollar. Brentolie klom ook 0,6 procent in prijs, tot 42,35 dollar per vat.

 12. Unilever: wiens probleem is het nou?

  Arend Jan Kamp
  11:00

  De primeur is van Eva Wiessing, zij heeft de moeite genomen het jaarverslag van Unilever uit te pluizen. Bij BAM loonde dat eerder deze week helaas ook al - die affaire in Keulen die vandaag echter even wat naar de achtergrond schuift door alweer andere... U weet het intussen. Unilever dus.

  De koers lijkt er niet op te bewegen en de vraag is of dat ook nodig is. Er staan 1,45 miljard aandelen uit, ofwel genoemde bedragen zijn rond een dubbeltje tot ruim veertig cent per aandeel. Analisten gaan dit jaar uit van €2,47 winst per aandeel, om deze bedragen een beetje te plaatsen.

  Vraaag is echter of u zo moet rekenen. Want wiens probleem is dit nu, of, om in beurstermen te denken, bij wie ligt het risico? Is dat Unies zelf, de Britse of Nederlandse fiscus, of een combinatie? Collega Martin Crum chat mij dit en korter en duidelijker kan bijna niet.

  • In 1e lijn belastingdienst NL en VK
  • In 2e lijn overheid NL en VK
  • In 3e lijn: dubbel betalen voor Unies (worst case scenario)

  Kortom, VK en Nederland moeten gewoon een compromis sluiten. En als ze er niet uitkomen en Unilever dreigt dubbel belasting te moeten gaan betalen, kan ze altijd nog van Londen naar een brievenbus aan een Amsterdamse gracht of een achterafstraatje op Schiphol-Rijk verhuizen.

 13. Inderdaad, het was particulierenvoorjaar op beurs

  Arend Jan Kamp
  10:20

  (AJK) Mooi kijkje in de keuken. En inderdaad, voor wie het nog niet wist, particulieren vormen maar een kleine minderheid op het Damrak.

 14. Dramatisch BAM

  Niels Koerts
  10:00

  (NK) Het houdt niet op, niet vanzelf. BAM (-10,0%) meldde voor de tweede keer deze week een forse tegenvaller. Afgelopen maandag was het nog het ingestorte kunstarchief in Keulen dat voor €40 miljoen werd geschikt en nu komt de bouwer met een winstwaarschuwing.

  BAM rekent op een operationeel verlies van €130 a €150 miljoen in de eerste jaarhelft. Het bedrijf ziet zich daarom genoodzaakt om de internationale tak in de etalage te zetten. Wat vooral bizar is dat deze winstwaarschuwing niet gewoon afgelopen maandag was gemeld.

  Dan zou het bedrijf 1 keer negatief in de spotlights staan en dan kon het weer door. Nu maakt het de indruk dat het op het hoofdkantoor een grote puinzooi is. Dat bouwers af en toe een tegenvaller moeten melden hoort bij de business waarin ze zitten, maar BAM maakt het wel heel erg bont.

  De afgelopen twee jaar hadden we de zeesluis, daarna kwamen er nog mislukte Duitse projecten bij, waaronder dus het ingestorte kunstarchief in Keulen. Al deze tegenvallers leiden ertoe dat het aandeel slechts een fractie boven het dieptepunt van halverwege maart noteert. Gaat BAM ooit nog het vertrouwen van beleggers terugwinnen? 

 15. BAM onderuit op groen Damrak na winstalarm

  AFN
  09:41

  AMSTERDAM (AFN) - Het aandeel BAM ging donderdag onderuit op het Damrak na een winstalarm van de bouwer. De Europese beurzen wonnen terrein. Bemoedigende testresultaten van een mogelijk coronavaccin door het Amerikaanse Pfizer en het Duitse BioNTech zorgden voor optimisme op de beursvloeren. Daarnaast werd uitgekeken naar het belangrijke Amerikaanse banenrapport dat vanwege de viering van Onafhankelijkheidsdag in de Verenigde Staten later op de dag al wordt vrijgegeven in plaats van op vrijdag.

  De AEX-index op Beursplein 5 noteerde in de ochtendhandel 0,4 procent hoger op 564,83 punten. De MidKap won 0,7 procent tot 761,53 punten. De beurzen in Frankfurt, Parijs en Londen dikten tot 1,2 procent aan.

  BAM kelderde ruim 13 procent en was veruit de grootste daler bij de middelgrote bedrijven. Het bouwbedrijf verwacht in de eerste jaarhelft een verlies voor belastingen te lijden van 130 miljoen tot 150 miljoen euro als gevolg van de problemen door de coronacrisis en de aanhoudende malaise bij het onderdeel BAM International. Het bedrijf liet weten zijn activiteiten buiten Europa af te bouwen.

  Altice Europe sterkste stijger in MidKap

  Sterkste stijger in de MidKap was kabel- en telecombedrijf Altice Europe met een plus van dik 3 procent. In de AEX ging vastgoedconcern Unibail-Rodamco-Westfield aan kop met een winst van 3,8 procent. Chipbedrijf ASMI stond onderaan met een verlies van 1,6 procent.

  TomTom won 3 procent bij de kleinere bedrijven. De navigatiespecialist gaat verkeersinformatie leveren aan het Amerikaanse autoconcern Ford. De twee ondernemingen hebben een meerjarig contract getekend. Laadpalenmaker Alfen verloor 0,8 procent na een adviesverlaging door ABN AMRO. Op de lokale markt klom Fastned 3,5 procent. De uitbater van snellaadstations neemt het snellaadnetwerk van MisterGreen over voor bijna 2 miljoen euro.

  Eigenaar Primark stijgt 8 procent

  In Londen steeg AB Foods bijna 8 procent na een positief handelsbericht. De eigenaar van kledingketen Primark sprak van "geruststellende en bemoedigende" verkopen in de afgelopen weken na de heropening van veel van zijn winkels.

  De euro was 1,1278 dollar waard tegen 1,1256 dollar een dag eerder. De prijs van een vat Amerikaanse olie klom 0,6 procent tot 40,07 dollar. Brentolie kostte 0,8 procent meer op 42,35 dollar.

 16. Wie was dat net in Lucas Bols?

  Arend Jan Kamp
  09:35

  (AJK) Vinger opsteken, wie van u deed net even een setje Lucas Bols van de hand? Het hakt erin.

 17. Blaren, tissues & BAM. Weer

  Arend Jan Kamp
  09:10

  (AJK) Tissues maar weer, BAM -12%. Vers aangetreden CFO en interim CEO Frans den Houter laat er geen gras over groeien en schudt het tapijt even flink uit vandaag. Het Damrak rest slechts de blaren op eigen billen om op te zitten. Nog even geduld, Nico werkt al hard aan een update.

Gerelateerd

AEX

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

DAIMLER AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Tesla

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

VOLKSWAGEN AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

UNILEVER

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Lucas Bols

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. AEX 570,75 17:54
  +8,08
  +1,44%
 2. BAM Groep Koninklijke 1,409 17:38
  -0,212
  -13,08%
 3. BAYERISCHE MOTOREN WERKE AG 58,040 17:29
  +1,740
  +3,09%
 4. DAIMLER AG 37,185 17:29
  +1,635
  +4,60%
 5. Lucas Bols 8,100 17:35
  -0,200
  -2,41%
 6. Tesla 1.119,630 01 jul
  +39,820
  +3,69%
 7. UNILEVER 48,460 17:35
  +0,980
  +2,06%
 8. VOLKSWAGEN AG 146,300 17:29
  +3,300
  +2,31%

Gesponsorde links

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare