Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IEX Columnisten

Wie schrijven er allemaal op IEX en wat mag u van wie verwachten? IEX stelt ze aan u voor:

Beleggersdesk

 • Martin Crum

  Martin Crum

  Senior beleggingsanalist

  Martin Crum is sinds 1 mei 2017 verbonden aan IEX als senior beleggingsanalist. Hij heeft meer dan twintig jaar beroepsmatige ervaring met de financiële markten bij bedrijven als Euronext, Optiver en AEK. Als fundamenteel analist ligt zijn focus en voorkeur bij solide bedrijven met een stevige kasstroom. Sinds 2013 levert hij met zijn eigen bedrijf Beagsh Research & Trading financiële informatie aan derden aan.

  Bekijken »
 • Nico Inberg

  Nico Inberg

  Hoofd Beleggersdesk

  Nico Inberg heeft meer dan twintig jaar ervaring op de financiële markten als partner van handelshuizen Optiver en Cebulon Investments. Sinds 2012 levert hij met zijn eigen bedrijf Inberg Financial Content financieel-economische content aan diverse media, waaronder IEX.

  Bekijken »
 • Paul Weeteling

  Paul Weeteling

  Beleggingsanalist

  Paul Weeteling is sinds 1 april 2017 verbonden aan IEX als beleggingsanalist. Al vanaf zijn dertiende is hij bezig met beleggen en de beurs. Weeteling is hoofdzakelijk een langetermijnbelegger met een passie voor (bio)technologie, grondstoffen en dividendaandelen. Af en toe handelt hij actief. Weeteling heeft een internationale master Finance afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en is ook geïnteresseerd in behavioral finance en de psychologie achter het beleggen.

  Bekijken »

Redactie

Technische analyse

Fundamentele analyse

Sectoren

Special products

Personal Finance

Research and markets

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare