Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Perpetuals, Steepeners« Terug naar discussie overzicht

beheerkosten porteuille

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
25 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. aard 26 maart 2018 20:28
  Bij Binck werken we continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. Tarieven maken hier een belangrijk onderdeel van uit etc etc. Per 1 mei wordt u automatisch overgezet naar Binck Green het pakket wat het best bij u past.

  Dit pakket is echter veel duurder dan wat wat ik nu heb, Bink Bsic. In het nieuwe pakket zit een maandelijkse service fee van 3 euro en verder 0,01% van de portefeuillewaarde die ik voorheen niet betaalde.

  Wie heeft hetzelfde probleem en mogelijk al een oplossing? Is bv DeGiro een goed optie?
 2. midjj 27 maart 2018 09:45
  Binck heeft inderdaad de tarieven asociaal fors verhoogd. Ik zou per direct weggaan of ze eerst bellen en dreigen weg te gaan als ze geen deal met je willen sluiten. (Dit schijnt altijd mogelijk te zijn heb ik al diverse malen op dit forum vernomen) Het werkt echter alleen denk ik als je een wat grotere klant bent.(Vanaf minstens enkele 10K) Zoniet, dan zou ik overstappen naar Alex. Hoewel behorend bij Binck, hanteren zij (nog steeds) een vast 9 euro per maand tarief. Portefeuille overschrijven is in enkele dagen al geregeld. De Giro is met afstand het goedkoopst en is een meer dan goed ander alternatief.
 3. HighNoon 29 maart 2018 16:26
  Helemaal mee eens, aard.
  Ik heb een forse portefeuille bij Binck, al jaren en wordt nu geconfronteerd met een enorme verhoging van de "Service-fee" tot 43 Euro per maand.
  Nadeel van het weghalen van de portefeuille is .... de kosten. Of je moet alles verkopen en dan elders (bv de Giro) weer kopen (2 keer provisiekosten) of de nieuwe broker wil ze wel gratis opnemen, maar dan rekent Binck 25 Euro per regel!. Voor mij betekent dat elke positie van meer dat ca 14.000 euro laten overschrijven, daaronder verkopen en elders aankopen of wachten (bv bij obligaties) tot ze expireren.
  Ik ben wel klaar met Binck, niet alleen de asociale verhoging van de kosten, maar ook de kwaliteit van de antwoorden op mijn vragen (vorig jaar 3 stuks) was stuk voor stuk abominabel. En ik ga derhalve niet onderhandelen, ik ga gewoon weg, al zal dat al met al wel een jaar duren.
 4. Cootje 29 maart 2018 22:56
  Plaats mijn vraag maar hier
  Probeer heel de dag in te loggen bij de giro site lukt niet mobiel trader wel
  Via safari ,Google en Google chroom lukt het niet heb met giro contact gehad maar zeggen dat er geen probleem is
  Heeft iemand ook O een ervaring of wat is er aan de hand misschien wordt zachtjes aan radeloos wie helpt mij uit de brand?
 5. modaaltje 26 april 2018 12:47
  quote:

  Cootje schreef op 29 maart 2018 22:56:


  Plaats mijn vraag maar hier
  Probeer heel de dag in te loggen bij de giro site lukt niet mobiel trader wel
  Via safari ,Google en Google chroom lukt het niet heb met giro contact gehad maar zeggen dat er geen probleem is
  Heeft iemand ook O een ervaring of wat is er aan de hand misschien wordt zachtjes aan radeloos wie helpt mij uit de brand?


  Cootje, ik lees het nu pas. heb dezelfde problemen gehad.
  Ik heb Firefox van Mozilla geinstaleerd en.......geen problemen meer gehad.
  Sorry voor de late reactie.
 6. RT2014 10 juli 2019 09:42
  quote:

  Cootje schreef op 10 juli 2019 09:13:


  Heeft er iemand ervaring met Flatex las de reclame  Ik heb ernaar gekeken, maar vond het niet interessant. Weliswaar geen directe transactiekosten, maar indirect betaal je wel doordat de orders niet op de reguliere beurzen worden uitgevoerd, maar op een eigen platform (Tradegate) tegen waarschijnlijk grotere spreads. Voor een hele kleine portefeuille misschien interessant, omdat het nadeel van de slechtere koersen voldoende wordt gecompenseerd door het ontbreken van transactiekosten, maar zodra je orders enige omvang hebben (lees vanaf enkele duizenden euro's per transactie) kan dat nooit uit.
 7. aard 27 april 2020 15:26
  Krijg onderstaande van Binck binnen. Is hier nog wat aan te doen? De status inactive bevalt me nl prima en kost een stuk minder als green.

  Zit inmiddels voor een gedeelte bij DeGiro maar vindt Binck toch wel prettiger werken op een aantal gebieden. Wat zijn de verdere opties? Bespaart het o.a. als je naar Alex gaat, de tip uit 2018 van midjj

  Graag informeren wij u over het volgende.

  Momenteel staat op het bovenstaande rekeningnummer de status 'Inactive' ingesteld. Binnenkort nemen wij afscheid van deze status en bijbehorende condities en worden deze per 1 juni 2020 beëindigd. Vanaf deze datum worden de reguliere tarieven volgens het pakket Binck Green van kracht.

  Klik hier voor het volledig tarievenoverzicht.

  Indien u een ander pakket wenst kunt u dit wijzigen op onze website via 'Mijn Rekening' en 'Instellingen'.

  Mocht u over bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken tijdens kantooruren via algemeen telefoonnummer 020 606 2666 of via een reactie op deze e-mail.

  Met vriendelijke groet,
  BinckBank
 8. midjj 27 april 2020 21:04
  Helaas is Alex inderdaad opgedoekt. Ik heb toen geleidelijk mijn grote posities over laten boeken naar De Giro (was een stuk goedkoper dan verkopen en weer terugkopen). Sindsdien zit ik volledig met mijn NL aandelen bij DeGiro en dat bevalt prima. Voor USD aandelen zit ik bij Interactivebrokers. Die hebben ook een Nederlandstalige variant, LYNX. zie www.lynx.nl.
  Lynx is veelal duurder dan IB (behalve voor NL opties), maar fors goedkoper dan Binck.
  Daarnaast (als je alleen handelt in beleggingsfondsen) zou Fitvermogen een prima, 'gratis' alternatief zijn. Ook daar heb ik een account. De Nationale Nederland beleggingsfondsen behoren tot de betere beleggingsfondsen, koop/verkoop gaat heel soepel en je hebt geen last van die asociaal hoge servicefees, bewaarloon en andere ellende.
 9. aard 28 april 2020 10:22
  midjj dank voor je reactie. Waarschijnlijk ga ik dit ook doen. Zit nu voor de NL aandelen bij DeGiro en bij Binck voor USD aandelen aangezien er hier meer te verkrijgen zijn. Verder houdt Binck, volgens mij, minder dividendbelasting in op USD posten dan DeGiro. Verder vindt ik Binck overzichtelijker. Echter als ik bewaarloon moet gaan betalen gaat me dat toch teveel kosten.
 10. greedy1967 29 april 2020 19:15
  quote:

  aard schreef op 29 april 2020 13:53:


  interactivebrookers is zo te zien een UK partij die dan neem ik aan ook niet onder de AFM valt. Zo enig idee hoe dit geregeld is bv. dat de effecten in een apart bewaarbedrijf zitten?

  Is een Amerikaanse partij. Volgens US wetgeving moeten effecten in een apart bewaarbedrijf.
25 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 555,84 -0,34%
EUR/USD 1,1760 -0,01%
Germany30^ 12.582,60 -0,51%
Gold spot 1.971,15 -0,31%
LDN100-24h 6.039,43 +0,32%
NY-Nasdaq Composite 10.902,80 +1,47%

Stijgers

VIVORY...
+6,36%
Air Fr...
+4,51%
Sif Ho...
+4,34%
PostNL
+3,87%
Ajax
+3,06%

Dalers

DSM
-3,44%
Fugro
-3,20%
Ordina
-2,44%
AALBER...
-2,34%
IMCD
-2,12%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare