Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wall Street opent met winst

Gepubliceerd op 1 juli 2020 15:49 | Views: 1.506

NY-DJ-Industrial Avg nov '18

0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag de eerste handelsdag van het nieuwe kwartaal met winsten begonnen. Coronabesmettingen in de Verenigde Staten en de impact daarvan op het herstel van de economie blijven het sentiment beheersen. De aandacht van beleggers gaat verder uit naar verschillende macro-economische cijfers. Zo kwam loonstrookverwerker ADP met beter dan verwachte banencijfers.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na aanvang 0,5 procent hoger op 25.953 punten. De brede S&P 500 steeg 0,4 procent tot 3113 punten en technologiebeurs Nasdaq won 0,1 procent tot 10.068.

Volgens ADP groeide de werkgelegenheid in het Amerikaanse bedrijfsleven in juni met bijna 2,4 miljoen banen. Verder werd het cijfer over mei bijgesteld naar een groei met ruim 3 miljoen banen, terwijl eerder nog een krimp met 2,8 miljoen arbeidsplaatsen werd gemeld. De ADP-publicatie loopt vooruit op het banenrapport van de Amerikaanse overheid later deze week.

FedEx

FedEx schoot uit de startblokken dankzij beter dan verwachte kwartaalresultaten. De pakketbezorger profiteerde van het vele online shoppen tijdens de lockdown, waardoor fors meer pakketjes van webwinkels aan huis werden bezorgd. Het aandeel won in de vroege handel 16 procent.

Warenhuisketen Macy's (plus 0,8 procent) maakte bekend een afschrijving te doen van ruim 3 miljard dollar in verband met de crisis. Onlangs werd al gemeld dat het bedrijf duizenden banen gaat schrappen. Ook levensmiddelenconcern General Mills (plus 3 procent) en drankbedrijf Constellation Brands (min 5,5 procent) kwamen met cijfers.

Verder zijn beleggers in afwachting van de Fed-notulen die later op de dag worden gepubliceerd. Beleggers zullen die bestuderen voor aanwijzingen over het toekomstige beleid van de Amerikaanse centrale bank en de aanpak van de coronacrisis.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NY-DJ-Industrial Avg 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
| Omlaag ↓
 1. Tuut 1 juli 2020 19:17
  Resultaten test coronavaccin Oxford hoopgevend

  Bij het testen van een potentieel vaccin tegen covid-19 is gebleken dat proefpersonen de juiste soort immuniteit ontwikkelden, die bescherming biedt tegen het virus. Dat zegt een van de onderzoekers van de universiteit van Oxford die werken aan het vaccin.

  Vier Europese landen, waaronder Nederland, hebben een overeenkomst met farmaceut AstraZeneca gesloten voor 300 tot 400 miljoen "kansrijke" doses van AZD1222, het coronavaccin dat in Oxford wordt ontwikkeld. De Brits-Zweedse farmaceut heeft de licentie gekocht om het middel op de markt te brengen. Een wetenschapper van de Wereldgezondheidsorganisatie zei vorige week dat het vaccin van AstraZeneca het verst gevorderd is van zeventien verschillende coronavaccins die over de hele wereld worden ontwikkeld.
 2. forum rang 4 beleggertje2020 1 juli 2020 20:13
  Ik lach me kapot met die nepstier die bij de DOW in in de maak is ! Ik voorspel dat de beurs dit jaar binnen 1 tot 3 dagen lager uitkomt dan de vorige corona-bodem ! Het komt altijd als een dief in de nacht waardoor al de potentiele winsten wegvallen en potentiele verliezen worden. Ok ik heb ASML ooit gekocht voor 7 Euro maar verkocht voor 140 euro omdat ik ze gewoon niet meer waard vindt en nu nog niet . Dus nog efkes tot 350 voor ASML en dan koop ik juist vet veel put-opties !
 3. forum rang 4 pffffff 2 juli 2020 01:46
  quote:

  beleggertje2020 schreef op 1 juli 2020 20:13:


  Ik lach me kapot met die nepstier die bij de DOW in in de maak is ! Ik voorspel dat de beurs dit jaar binnen 1 tot 3 dagen lager uitkomt dan de vorige corona-bodem ! Het komt altijd als een dief in de nacht waardoor al de potentiele winsten wegvallen en potentiele verliezen worden. Ok ik heb ASML ooit gekocht voor 7 Euro maar verkocht voor 140 euro omdat ik ze gewoon niet meer waard vindt en nu nog niet . Dus nog efkes tot 350 voor ASML en dan koop ik juist vet veel put-opties !
  wat een gezwets , beetje vent heeft zijn alias nog uit die tijd dat je asml voor 7 kocht !!!!! veel mis gegaan nieuw alias , weer mis nieuw alias . hoop bla bla dus . hoor niets meer van fair v. short , short al op 450 of zo , kan het iedereen aanraden zei hij > met zo een advies niet gek dat hij of met een ander alias nog aanwezig is en de zelfde shit verkoopt onder een andere naam . of naar de voedselbank gaat nu
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare