Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Iets van druk bij veilige haven Wolters Kluwer'

Gepubliceerd op 6 mei 2020 09:55 | Views: 1.556

Wolters Kluwer 12 aug

70,70 +1,12 (+1,61%)

AMSTERDAM (AFN) - Dat Wolters Kluwer bij zijn handelsupdate over het eerste kwartaal zijn verwachtingen voor dit jaar overboord gooide, toont aan dat de doorgaans "veilige haven" niet immuun is voor de coronacrisis. Dat concluderen kenners van KBC Securities.

Met name op het gebied van inschrijvingen en licenties op bepaalde producten verwacht Wolters Kluwer omzetdruk. Eerder werden andere prognoses, waaronder die voor de winst per aandeel iets bijgesteld. KBC blijft Wolters Kluwer waarderen om zijn solide prestaties. De groei van 4 procent in het eerste kwartaal kwam voor de kenners niet als een verrassing gelet ook op de eerdere update.

KBC houdt vast aan zijn hold-advies voor de informatieleverancier met een koersdoel van 68 euro. Het aandeel Wolters Kluwer noteerde woensdag omstreeks 09.40 uur 1 procent lager op 66,44 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wolters Kluwer 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Wolters Kluwer

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare