Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Weinig enthousiasme FNG-personeel voor uitverkoop

Gepubliceerd op 6 augustus 2020 19:48 | Views: 2.144

MECHELEN (AFN/BELGA) - Personeel van failliete winkelketens van modeconcern FNG hebben weinig interesse om op tijdelijke basis te komen werken tijdens de uitverkoop. Daarmee brengen ze ook een mogelijke verkoop in gevaar, stellen de vakbonden na gesprekken met de curator. Zij roepen de medewerkers op om toch weer te gaan werken.

De curatoren praten volgens de Belgische vakbonden met grote partijen die de FNG-onderdelen mogelijk willen overnemen, met behoud van ene groot deel van het personeel. Die zouden bovendien geen banden hebben met FNG-oprichter Dieter Penninckx, die slecht ligt bij het personeel.

De overnamekandidaten zouden zich mogelijk af laten schrikken door het feit dat minder dan de helft van het personeel weer wil komen werken. De vakbonden zijn daarom een charmeoffensief begonnen om werknemers alsnog over de streep te trekken.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare