Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Klépierre plaatst 500 miljoen aan obligaties

Gepubliceerd op 12 februari 2016 18:08 | Views: 3.589 | Onderwerpen: obligaties

Klépierre 12:27

10,20 -0,10 (-0,97%)

PARIJS (AFN) - Het in Amsterdam genoteerde Franse vastgoedbedrijf Klépierre heeft 500 miljoen euro opgehaald met de plaatsing van obligaties. Dat maakte het bedrijf, dat het Nederlandse Corio heeft overgenomen, vrijdag nabeurs bekend.

Het gaat om leningen met een looptijd van tien jaar en een coupon van 1,875 procent. De uitgifte was overschreven. De obligaties werden volgens Klépierre geplaatst bij wereldwijde investeerders van goede kwaliteit en voor de lange termijn, hoofdzakelijk uit Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. Het geld zal worden gebruikt om een uitstaande lening van 526 miljoen euro die in maart afloopt af te lossen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Klépierre

Gerelateerd

obligaties

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Klépierre

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare