Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Turbulente tijden voor ForFarmers'

Gepubliceerd op 12 maart 2020 10:09 | Views: 3.131

ForFarmers 14 aug

5,64 +0,06 (+1,08%)

AMSTERDAM (AFN) - Veevoerbedrijf ForFarmers maakt turbulente tijden door, met een nieuwe realiteit op zijn markten. Dat schrijft KBC Securities in een reactie op de cijfers die donderdag naar buiten kwamen.

Volgens KBC wist ForFarmers in de tweede helft van 2019 betere resultaten te behalen, ondanks een verdere volumedaling door moeizame marktomstandigheden in alle landen, met uitzondering van Polen. KBC zegt uit te kijken naar de nieuwe strategie voor de komende jaren die ForFarmers in mei uit de doeken zou gaan doen. KBC heeft een hold-advies voor het bedrijf. Het koersdoel wordt verlaagd naar 6 euro. Het aandeel noteerde donderdag omstreeks 09.35 uur een min van 4,8 procent op 4,98 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ForFarmers 100% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

ForFarmers

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare