Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

RELX doet grote overname in Verenigde Staten

Gepubliceerd op 13 januari 2020 15:28 | Views: 2.878 | Onderwerpen: Verenigde Staten

RELX 14 aug

19,08 -0,49 (-2,48%)

LONDEN (AFN) - Informatieleverancier en data-analysebedrijf RELX heeft analysebedrijf ID Analytics gekocht van de beursgenoteerde Amerikaanse informatiebeveiliger NortonLifeLock. Met een prijskaartje van 375 miljoen dollar, gaat het om de op twee na grootste overname voor RELX in de afgelopen tien jaar.

RELX brengt de activiteiten van het Amerikaanse ID Analytics, dat zijn hoofdkantoor in San Diego in de Amerikaanse staat Californië heeft, onder bij LexisNexis Risk Solutions. Die tak voor risicoanalyse is de snelst groeiende afdeling van de informatieleverancier. Ongeveer de helft van ID Analytics houdt zich bezig met oplossingen voor kredietrisico-vraagstukken en kredietscores. Het andere deel biedt fraudescores en screening van potentiële klanten aan.

De overname moet nog worden goedgekeurd door toezichthouders. RELX verwacht dat de overname in het eerste kwartaal van dit jaar kan worden afgerond.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RELX 50% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Verenigde Staten

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

RELX

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare