Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Alle winkelcentra Wereldhave weer open

Gepubliceerd op 13 mei 2020 18:22 | Views: 4.295

Wereldhave 17:35

7,05 -0,03 (-0,42%)

AMSTERDAM (AFN) - Winkelvastgoedfonds Wereldhave heeft al zijn winkelcentra weer open. De beursgenoteerde onderneming kampte in België en Frankrijk sinds half maart met sluitingen als gevolg van de lockdownmaatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen.

De regelingen werd begin deze week versoepeld. Dat de winkels weer open zijn zorgt voor opluchting bij onder meer topman Matthijs Storm van Wereldhave.

Om zelf de gevolgen van de coronamaatregelen het hoofd te bieden sneed Wereldhave al in de kosten, zo maakte het eerder bekend. Ook betaalde het vastgoedfonds geen slotdividend over vorig jaar en schrapt het de uitbetalingen voor het kwartaaldividend dit jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wereldhave 75% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Wereldhave

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Steegie69 29 mei 2020 16:40
    retail vastgoed, ook op secundaire locaties, blijft interessant, mensen willen gewoon lokaal om de hoek blijven shoppen, lopend of met de fiets. Bij overname speelt de huidige schuld/financiering geen rol. Volgens mij is de LTV ook relatief laag. In nood kun je altijd partijen vinden die slechtere stukken willen converteren naar bijv. meer wonen. Kijk eens naar alternatieve aanwendbaarheid van woningmeters mocht het echt mis gaan. Ik zou analisten daar eens wat meer over horen.
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare