Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Coolblue breidt uit naar Duitsland

Gepubliceerd op 14 juli 2020 09:04 | Views: 2.165 | Onderwerpen: Duitsland

Ahold Delhaize 14:38

25,41 -0,24 (-0,94%)

HAL Trust 14:35

110,60 -2,20 (-1,95%)

ROTTERDAM (AFN) - Webwinkel Coolblue breidt zijn activiteiten uit naar Duitsland. In de regio Düsseldorf zet de onlineverkoper van elektronica en witgoed een bezorgnetwerk op, waar ook eigen winkels en een installatiedienst deel van gaan uitmaken.

Duitsers kunnen vanaf nu via een Duitstalige website of app van de onlineverkoper bestellingen doen. Die goederen worden geleverd vanuit een distributiecentrum in Tilburg. Coolblue stak eerder al de Belgisch-Nederlandse grens over met zijn activiteiten. In Brussel opende het bedrijf onlangs zijn grootste fysieke winkel, die als uithangbord voor het bedrijf moet dienen.

Coolblue, met zo'n 5000 medewerkers, heeft op dit moment in totaal 12 fysieke winkels. Vorig jaar behaalde het bedrijf een omzet van 1,5 miljard euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ahold Delhaize 75% zegt kopen 4 stemmen
HAL Trust 83% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Duitsland

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Ahold Delhaize Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare