Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Strukton en BAM nogmaals aan de slag voor TenneT

Gepubliceerd op 14 juli 2020 15:09 | Views: 5.379 | Onderwerpen: energie

BAM 17:36

1,16 -0,04 (-3,02%)

ARNHEM (AFN) - Netbeheerder TenneT heeft de civiele werkzaamheden voor de aanleg van de 380 kV-hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland gegund aan BAM Infra Nederland en een consortium van Mobilis en Strukton Civiel. Dat maakte TenneT bekend, zonder financiële details over de opdracht te vermelden. Eerder dit jaar gunde TenneT ook al de werkzaamheden voor de hoogspanningsverbinding tussen Eemshaven en Vierverlaten aan BAM, Mobilis en Strukton Civiel.

De aannemers voeren bij de nieuwe klus ieder de helft van het werk uit. BAM Infra verzorgt het traject ten westen van Willem-Annapolder, in de richting van Borssele. Het consortium Mobilis/Strukton Civiel richt zich op het traject ten oosten hiervan, van Willem-Annapolder tot Rilland. De opdracht omvat het aanleggen van werkwegen, werkterreinen en mastfundaties voor de masten en het cultuurtechnisch herstel van gronden na ingebruikname van de hoogspanningsverbinding. De werkzaamheden starten naar verwachting na de zomer.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 84% zegt kopen 25 stemmen

Gerelateerd

energie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare