Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vastned komt eerder met strategische update

Gepubliceerd op 21 mei 2020 08:22 | Views: 2.915

Vastned 14 aug

25,00 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Winkelvastgoedfonds Vastned zal zijn strategische update eerder publiceren. Het winkellandschap verandert en de coronacrisis heeft deze ontwikkeling versneld. Daarom vinden de directie en de commissarissen van de onderneming het belangrijk om niet te wachten met de update van de strategie en hebben ze besloten het proces "naar voren te halen".

Het was de bedoeling dat de strategie-update van Vastned "volgend jaar" zou plaatsvinden. Dat zal nu zijn tijdens de publicatie van de jaarcijfers over 2020, in februari volgend jaar.

De huidige strategie van Vastned begon in 2017 en het bedrijf richt zich steeds nadrukkelijker op groei van zogeheten high street assets in Amsterdam, Antwerpen, Parijs en Madrid.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Vastned 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Vastned

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare