Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Cleantech Solar krijgt lening van ING van 75 miljoen dollar

Gepubliceerd op 23 juni 2020 08:30 | Views: 2.420

EUR/USD 02:07

1,17 +0,00 (+0,02%)

ING 11 aug

7,09 +0,31 (+4,59%)

SINGAPORE (AFN/RTR) - Het in Singapore gevestigde Cleantech Solar, dat zich bezighoudt met industriële zonne-energiesystemen in Zuidoost-Azië, heeft een lening gekregen van 75 miljoen dollar van ING. Met het geld wil Cleantech zijn uitbreiding in de regio verder versnellen.

Cleantech is van plan om voor meer dan 500 megawatt aan zonneprojecten te bouwen. Tot de aandeelhouders van de onderneming behoort onder meer Shell. Volgens een verklaring gaat het om de grootste groene lening in de regio tot dusver op het gebied van commerciële en industriële hernieuwbare energie.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ING 64% zegt kopen 11 stemmen
EUR/USD 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

EUR/USD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ING Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare