Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ForFarmers koopt aandelen in voor medewerkersparticipatie

Gepubliceerd op 24 april 2020 14:37 | Views: 1.809

ForFarmers 15:58

5,44 -0,06 (-1,09%)

LOCHEM (AFN) - Veevoerbedrijf ForFarmers start 29 april met een inkoopprogramma van eigen aandelen ten behoeve van de medewerkersparticipatieplannen voor 2020. Dat heeft de onderneming laten weten aansluitend aan haar jaarlijkse aandeelhoudersvergadering.

In een persverklaring werd niet aangegeven om hoeveel aandelen het precies gaat. Wel werd er een vergelijkend cijfer van vorig jaar genoemd. Het medewerkersparticipatieplan van 2019 betrof 251.852 aandelen. Er is momenteel verder nog sprake van een lopend inkoopprogramma van eigen aandelen, voor een bedrag van 30 miljoen euro. Tot nu toe zijn ruim 4,1 miljoen aandelen ingekocht voor een totaalbedrag van 25,2 miljoen euro.

Op de aandeelhoudersvergadering hebben de aandeelhouders de jaarrekening over het boekjaar 2019 vastgesteld en tevens het dividendvoorstel over dit boekjaar van 0,28 euro per gewoon aandeel goedgekeurd. Verder is de nieuwe financiële topman Roeland Tjebbes benoemd tot lid van de raad van bestuur. Ook kreeg de benoeming van Annemieke den Otter tot commissaris groen licht.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ForFarmers 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

ForFarmers

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare