Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Mogelijk doorstart voor het Hulpmiddelencentrum

Gepubliceerd op 25 mei 2020 09:20 | Views: 2.377

Value8 23 sep

5,16 +0,08 (+1,57%)

AMSTERDAM (ANP) - Het Hulpmiddelencentrum (HMC) dat begin april door de rechtbank Rotterdam failliet werd verklaard, maakt mogelijk een doorstart. Kersten Hulpmiddelen en diens aandeelhouder Value8 maakten bekend daarover gesprekken te voeren met de curatoren.

HMC verstrekte in het hele land diverse hulpmiddelen waarmee mensen langer zelfredzaam kunnen zijn en langer thuis kunnen wonen. Dat zijn bijvoorbeeld rollators, rolstoelen, krukken en aangepaste bedden. Het centrum maakt eerder bekend dat de dienstverlening in de weken na het faillissement is voortgezet.

De inspanningen van Kersten zullen volgens het bedrijf op korte termijn gericht zijn op continuïteit van de dienstverlening van HMC. Bij een eventuele doorstart, zal naar verwachting een belangrijk deel van de werkgelegenheid kunnen worden behouden. Het centrum had een kleine 400 medewerkers in dienst, verspreid over tien vestigingen en vijf winkels.

Kerstens en Value8 benadrukken dat er geen zekerheid is dat de doorstart doorgang zal vinden. Het realiseren en afronden van de doorstart is volgens de bedrijven van diverse factoren afhankelijk. Ook moet definitief overeenstemming worden bereikt over de "contractuele vastlegging" van de beoogde deal.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Value8 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Value8

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare