Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Iets meer omzet voor Klépierre

Gepubliceerd op 28 april 2016 18:15 | Views: 1.747

Klépierre 18 sep

11,42 -1,21 (-9,55%)

PARIJS (AFN) - De Franse vastgoedonderneming Klépierre heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een iets hogere omzet behaald. Dat maakte het in Amsterdam genoteerde bedrijf donderdag na het slot van de handel bekend.

De omzet steeg met 0,8 procent tot 322,8 miljoen euro ten opzichte van een jaar eerder. De nettohuurinkomsten van Klépierre kwamen uit op 288,1 miljoen euro. Mede door het afstoten van winkelcentra in Nederland daalden de huurinkomsten met 12,9 miljoen euro. Hier stonden overnames in Noorwegen en Spanje tegenover.

De omzet bij de huurders steeg met 2,9 procent in vergelijking met een jaar eerder.

Klépierre herhaalde zijn eerder afgegeven prognose van de zogenoemde netto kasstroom voor het hele jaar. Die moet uitkomen tussen de 2,23 en 2,25 euro per aandeel.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Klépierre 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Klépierre

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare